Product

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

Aviko Airfryer Specialiteiten

Aviko Airfryer Specialiteiten

 

Productgegevens: Aviko introduceerde begin dit jaar vier nieuwe specialiteiten speciaal ontwikkeld voor de airfryer: Kerrie Kreukels, Mini Aardappelkroketjes, Rösti Mini en Patatas Bravas. De specialiteiten zijn  uitermate  geschikt als maaltijdcomponent en zó klaar in de airfryer. Met deze nieuwe Aifryer Specialiteiten is Aviko voor de  tweede keer op rij winnaar geworden van de VriesVers Award voor het beste A-merk binnen de categorie. Vorig jaar won Aviko de prijs al met de succesvolle Aviko Super- Crunch Aifryer Frites. Aviko: ‘Zo bouwen wij verder aan het airfryersucces.’ 

 

Aantrekkelijkheid product: Met deze vier nieuwe specialiteiten biedt Aviko meer  keuze en inspiratie in het  groeiende airfryersegment en voegt hiermee waarde toe aan de categorie. Daarnaast helpt Aviko de consument zijn of haar kookweek leuker  te maken.

 

Verwachte trends: De populariteit van de airfryer is de afgelopen jaren flink toegenomen. Consumenten zien  de airfryer als makkelijk, snel, bijna geurloos en minder vet. Bijna de helft van de huishoudens die Aviko kopen hebben inmiddels een airfryer in hun bezit en Aviko ziet deze groep steeds groter worden. 

 

Ondersteuning: Om de Airfryer Specialiteiten te ondersteunen heeft Aviko een breed communicatieplan opgesteld. Zo ondersteunen zij de producten onder andere op tv, online en natuurlijk met hun foodtrucks. Daarnaast brengt Aviko op dit moment inspiratie op de winkelvloer door middel van het nieuwe ‘Aviko Proeverij’-demo-meubel. Met productdemonstraties laten ze shoppers ervaren hoe lekker en krokant de Specialiteiten uit de airfryer komen. Daarnaast biedt de fabrikant inspiratie voor de avondmaaltijd door middel van recepten. De Aviko Proeverij reist gedurende 2018 langs verschillende supermarkten in Nederland. 

 

Fabrikant: Aviko  / Productverantwoordelijke: Sabrina Barmentloo / (0575) 45 82 00  / www.aviko.nl  

Home Terug